Forrige recordNæste record   Et meget generøst sponsorat

12. november 2012

Vores skydebror Frank Holmstrup har tegnet sponsorat for Hans Jacob Bruun-Kornerups skive fra 1891. Dette sponsorat er anderledes end de tidligere, da Frank har valgt at sponsorere den samlede betaling for skivens konservering, der blev udført tidligere på året. Da denne skives konservering er en af de mest omkostningstunge i samlingen, er det et meget gavmildt sponsorat, der er kommet selskabet til gunst. Udover sponsoratet har Frank givet et beløb i donation, så det samlede bidrag er et rundt og meget flot beløb. Der er god grund til at være meget taknemmelig for det modtagne. Se selskabets tak under Donationer.
Den nye og øvrige sponsorsider kan ses under sponsorgalleriet.

Tilsvarende ovenstående har undertegnede som et tillægs sponsorat betalt konserveringsudgiften for Peder Brønichs skive fra 1787. Også denne skive er blevet konserveret i år. Denne omkostning ligger dog i "letvægtsklassen", men alle bidrag tæller.
Skulle andre være interesseret i at sponsorere en skives konservering, vil det være meget kærkomment. Vi har opgaver i alle prisklasser. Interesserede kan uforpligtende kontakte Per Handberg eller undertegnede.

   

Tilbage til listen