Forrige recordNæste record   Mindeord for Gunnar Løgstrup Poulsen

25. januar 2021

Selskabets fuglekonge fra 2001, Gunnar Løgstrup Poulsen, er afgået ved døden i dag den 25. januar 2021, 86 år gammel. Gunnar døde med corona.

Gunnar Løgstrup Poulsen blev indballoteret i selskabet ved indskydningen den 6. juli 1981. Som proponent stod selskabets daværende formand, kørelærer Knud Jørgen Hansen. Grundet svigtende helbred og begyndende demens blev Gunnar meldt ud af selskabet for 2½ år siden.

Gunnar var en selskabets mand. I otte år bestred han posten som sekretær. Siden var han revisorsuppleant og revisor for selskabet. Rollen som generalforsamlingsdirigent hører også til de opgaver, Gunnar påtog sig.
Det var altid en fornøjelse at møde Gunnar ved selskabets aktiviteter. Han var altid glad og god for en sludder.

I sit arbejdsliv ejede Gunnar i 34 år rutebilkiosken på Hestetorvet. Dette både i den tidligere bygning og den, der efterfølgende kom til i 1967.
Handikapidrætten var noget, der stod Gunnars hjerte kær. Han stiftede i 1972 Roskilde Handicap Idrætsforbund, hvor han var formand i 10 år. Herefter landskasserer i Dansk Handicap Idrætsforbund i 12 år, efterfulgt af posten som kritisk revisor i samme i 8 år. Gunnar var tillige medlem af Roskilde kommunes Folkeoplysningsforbund i 12 år efterfulgt af medlemskab i det sammensluttede Roskilde Kommunes Handicapråd.
Golfsporten holdt i en årrække Gunnar i gang. Ligesom i fugleskydningsselskabet tilbragte han mange god timer i Odd Fellow logen.

I de senere år var Gunnar enkemand efter at have mistet sin livsledsager, Inga.
Gunnar efterlader sig børnene Pia og Bo, samt børnebørnene Daniella og Natalie.

Æret være Gunnar Løgstrup Poulsens minde.

   

Tilbage til listen