Forrige recordNæste record   Selskabets midt i en pandemi

1. marts 2021

Kære skydebrødre 

Kalenderen fortæller os, at det er blevet forår. Det lysner også svagt i forhold til hele situationen omkring pandemien. Flere og flere bliver vaccineret, så mon ikke vi kan håbe på, at vi henover de næste måneder kan vende tilbage til mange af de ting, vi alle savner mere eller mindre. 

Det har været et meget stille år i vores gamle selskab. Jeg er rigtig glad for, at det trods alt lykkedes os at afvikle fugleskydningen, selvom datoen måtte rykkes.

Vi har måttet aflyse flere andre af de traditionelle arrangementer. Det blev ikke muligt hverken at færdiggøre skiveskydningerne på Tjørnegårdsskolen, eller at afholde det traditionelle torskegilde som afslutning på sæsonen.

I år har vi foreløbigt måtte udsætte nytårskuren, hvor fuglekongen præsenterer skitsen til sin skive for bestyrelsen.

Årets generalforsamling er planlagt til d. 15. Marts. Den er vi af indlysende årsager også nødt til at udsætte. Regeringen har bebudet, at de denne dag, vil evaluere på restriktionerne. Vi må se, hvilken vej vinden blæser.

I det store billede, er vores selskabs udfordringer små. Jeg har store forhåbninger om, at vi kommer til at afholde fugleskydning som normalt til sommer. De øvrige aktiviteter i vores selskab, vil også med tiden finde tilbage til normalen.

Indtil da følger vi i bestyrelsen situationen nøje. Vores allerstørste prioritet er, at alle arrangementer skal foregå i størst mulig tryghed for alle vores medlemmer.

Vi vender tilbage, så snart der er nyt at berette. Ikke mindst om en dato for generalforsamlingen, så snart det bliver muligt at afholde den.

Jeg håber, I allesammen kommer godt og trygt igennem pandemien - hver på jeres måde.

Carsten Nielsen
Formand

   

Tilbage til listen