Forrige recordNæste record   Den sidste skydning på Ryegaard Gods - eller var det?

12. august 2012

I dag blev den årlige skydning ved Ryegaard afholdt. Blot 14 af selskabets 228 medlemmer deltog. Med familie kom der dog godt det dobbelte til dagens arrangement.
I 2009 blev skydningen aflyst på grund af for få tilmeldte. Dagens deltagere var lige "til øllet" og varsler ilde for kommende arrangementer. Der skal ganske enkelt flere deltagere til for at holde liv i denne hyggelige tradition.
Det vil være meget ærgerligt, hvis denne tradition skal stoppe for tid og evighed. Det er det eneste arrangement, hvor familien har lejlighed for at deltage i selskabets arrangementer. Der skal derfor lyde en kraftig opfordring til at støtte op om arrangementet, hvis Per Handberg vælger at forsøge igen til næste år.

Også de mørke tiders skiveskydninger bør der støttes op om. En skydeaften behøver ikke at tage mere end en time eller to. Her er mulighederne for at møde skydebrødre til en hyggelig stund over lidt frokost og lidt til ganen. Mange skydebrødre har aldrig været til skiveskydning. Giv det dog en chance, det kan blive en god vane. Næste skiveskydning er torsdag den 20. september kl. 18.30 på Tjørnegårdskolen.

Efter to år med regnvejr blev årets skydning på Ryegaard Gods afholdt i pænt vejr. Der var ikke bagende sol, men det var en pæn sensommerdag. Der kom først en smule regnvejr, da skytterne var ved at køre hjem.
Traditionen tro havde Farvehuset stillet en pavillon til rådighed opsat dagen før. Her blev morgenmad og frokost indtaget og ellers hygget under skydningen. Ligeledes, som traditionen byder, var der skydning med luftgevær for de fremmødte børn.

Efter et godt morgenmåltid var det tid til dagens højdepunkt for skytterne. Hver fik 2 x 9 skud, hvoraf de tre første skud var prøveskud. Således blev det til 15 gældende skud, så det maksimale resultat kunne blive 150 point. De tre skarpeste skytter blev præmieret med henholdsvis tre, to og en flaske god rødvin. Vinderne blev:

                 1. Henrik Lundgren Brandt 142 point, heraf 3 kryds 10´ere
                 2. Leif Nielsen139 point, heraf 5 kryds 10´ere
                 3. Karin Brandt 139 point, heraf 2 kryds 10´ere

Det samlede resultat af dagens skydning kan ses her.

Efter frokosten var det tid til at spise den medbragte frokost og nyde lidt godt til halsen, inden det midt på eftermiddagen var tid til opbrud efter en dejlig dag i det grønne.

Se også billeder fra dagens arrangement.

   

Tilbage til listen