Forrige recordNæste record   Hakon Meinertz stemningsberetning fra skydningen ved Ryegaard Gods

13. august 2012

Skydebror Hakon Meinertz har tilsendt redaktionen sin stemningsberetning fra søndagens skydning ved Ryegaard Gods. Denne bringes her.


Skovtur/Baneskydningen på Ryegaard Gods

En varm sommerdag med skydning på Ryegaard Gods skydebaner for Selskabets skydebrødre og deres familier er afsluttet. Jeg kan rolig skrive, at det har været en dejlig oplevelse at deltage i dette arrangement.

Som deltager i tidligere års skydning var jeg meget spændt på, hvordan vejret ville blive i år. De sidste par år regnede det meget, men vi fik dog alligevel nogle dejlig dage i ”Farvehusets” gode telte, og hvor regntøjet gik på skift i mellem skytterne, så ingen blev våde.

Men i år var vejret dejligt, ja, jeg kan roligt skrive, at solen og skovs natur skabte sammen med det gode fællesskab imellem skydebrødrene med deres familier en dejlig dag. Dagen var virkelig en familietur, som blandt andet gav sig udslag i, at hvis nogen af ”familien” manglede et stykke morgenbrød eller lidt drikkevarer ved frokosten delte ”familien,” gavmildt ud af de medbragte varer.   

Under skydeledernes kyndige vejledning fik vi nogle dejlige skydninger, nok gav resultaterne ingen mulighed for at kunne stille op til baneskydning ved næste olympiade, men det gjorde ikke oplevelsen mindre. Skydningens resultat kan læses andet sted på hjemmesiden.      

Jeg vil sige en hjertelig tak til de skydebrødre, der arrangerede denne dejlige dag.

Hakon Meinertz     

   

Tilbage til listen