Forrige recordNæste record  Sponsor for 1967 er Roskilde Gulventreprise A/S  

Manden på gulvet gennem tre generationer

Roskilde Gulventreprise er en rigtig familievirksomhed, der blev grundlagt i 1928 af Regnar Midtgaard-Jørgensen. Blandt stifterens medarbejdere var Gert Winther-Jensen, for hvis fuglekongeskive fra 1967 denne sponsorside er lavet. Efter Regnar Midtgaard-Jørgensen overtog sønnen Lars Bay Jørgensen virksomheden.
Da de gamle fattiglænger i Gullandstræde med nedrevet i 50´erne, og Centrumgården blev bygget, var det her, Roskilde Gulvbelægning fik sit domicil. Her havde man lokalerne i hjørnet mod Borchsgade og ud til Schmeltz Plads.  På bygningens modsatte side mod Bredgade havde man udstillingsvindue.

Da Lars Bay Jørgensen i 1989 ønskede at trække sig tilbage, kom tredje generation til. Tine og Christian overtog virksomheden i en alder af henholdsvis 25 og 21 år. Tine trak sig ud af virksomheden ved indgangen til 2016. Dog er hun stadigvæk medlem af bestyrelsen og deltager periodevis på konsulentbasis. 

Christian Bay har deltaget i virksomheden, siden han var ganske ung. Han stod i lære hos sin far og har dermed hele den håndværksmæssige baggrund i orden som direktør. Det var ellers ikke lysten til at trække i arbejdstøjet, der drev den dengang 18-årige ungersvend. Som for så mange andre unge gik tiden med absolut ingenting, når man da lige ser bort fra weekenderne, hvor der blev festet igennem. Det blev lidt for meget for den mere modne storesøster, der havde ben i næsen. En morgen bankede hun sin søvndrukne bror op af sengen med en opsang om, at han skulle komme i tøjet og smutte på arbejde, for han var lige blevet ansat som lærling. Det blev et boost, der virkede.

I 1989 flyttede Roskilde Gulventreprise fra byens centrum til Roskildes industrikvarter.

Roskilde Gulventreprise er gearet til at varetage alle opgaver inden for gulvbelægning. Undergulve, bærende konstruktioner såvel som flydemørtel/tyndpuds og finspartling. Alt indenfor topbelægning samt vedligeholdelse og pleje af alle gulvoverflader.
Blandt virksomhedens mange opgaver kan nævnes opgaver på det nye rådhus på Rådhusbuen. Alt inden for gulvbelægning laves. Det være sig køkkengulv, badeværelsesgulv, hos private, såvel som erhverv og institutioner.

Hvad enten der er tale om gulve til erhverv eller private hjem, om det er design, komfort, slidstyrke og/eller funktionalitet, der har højeste prioritet, så er Roskilde Gulventreprise parat med råd og vejledning.

Roskilde Gulventreprise laver alt indenfor tæpper, linoleum, vinyl, gummigulve, korkgulve, designgulve, vådrum, parket- og plankegulve både massive og lamelparket. Trænger det eksisterende trægulv til genopfiskning med olie eller lak – eller er sildebensparketten blevet beskadiget, klares det også.

Besøg sponsorens hjemmeside ved at klikke på logoet: