Forrige recordNæste record  Sponsor for 1965 er Gagatek A/S  

De gamle dyder holder stadig på havnen

Ved indgangen til 2016 overtog et trekløver elektrikerfirmaet Gagatek på Strandgade ved Roskilde havn. De tre består af Claes Bølge og Bo Søndergaard, indehavere af henholdsvis Hvacon A/S og EL ABC, begge fra Frederikssund. Det tredje ”blad” er fra Roskilde, Lars Bøttcher, der tilbage i 1986 stiftede firmaet Bøttcher Electric. Som daglig leder blev ansat Jan Bøttcher, der sammen med broderen også har baggrund i Bøttcher Electric. Lars Bøttcher er selskabets bestyrelsesformand og arbejder til dagligt i sit eget konsulentfirma, Kontek, der udfører konsulentopgaver om energibesparelse for den store Siemens koncern. Børge Gagatek og brødrene Bøttcher har kendt hinanden gennem en årrække, efter samarbejde på dyrskuepladsen. Gagatek har erfaret, at brødrene er til at stole på, og kunne derfor trygt lægge sin virksomhed i deres hænder.

At overtage Gagateks virksomhed var ikke noget svært valg for de nye ejere. Siden 1973 har Børge Gagatek drevet den velrenommerede forretning, der er kendt for at overholde aftaler, og for priser der er til at stole på. Den gode service, grundighed og stabile medarbejdere har altid været afgørende. Tilliden mellem kunder og firma er altid blevet vægtet højt af den nye ledelse. Det er dyder, man gør en ære i at fortsætte. Børge Gagateks positive indflydelse mærkes stadig. Dels fra kunderne, men også fra ham selv, der fortsat har sin gang i virksomheden. Den tætte kontakt til kunderne er afgørende for, hvor Gagatek er i dag.

Det er ikke virksomhedens mål at tage kæmpestore licitationer, men skulle det ske, er netværket klar til at skaffe de nødvendige kompetencer. Fokus er dog først og fremmest på den nære kundekontakt, ikke mindst i forhold til mindre og mellemstore virksomheder, institutioner og private. Til dagligt er ansat fem erfarne svende, der arbejder med stort set alle grene inden for faget. Virksomheden har som mål at skaffe vækst, så der er udsigt til nye medarbejdere i takt med, at mængden af opgaver stiger.

Der har været aktiviteter fra første dag efter overtagelsen. Ordrebogen var pænt fyldt op, og med Børge Gagatek ved siden af kom de nye kræfter hurtigt ind i rytmen.
Blandt virksomhedens indledende opgaver kan nævnes installationer til dyrskuet, EDB-installationer på RUC og bygningsautomatik hos DONG Domicil. Herefter lå en entreprise på Psykiatrisk center Ballerup. Samtidig er der altid plads til at løse opgaver fra ”fru Hansen” og andre private kunder.

Gagatek A/S tror på, at de gamle dyder stadigvæk holder. Det er vigtigt at huske på, at det er kunden, der er i centrum ved enhver handel.

Besøg sponsorens hjemmeside ved at klikke på logoet: