Forrige recordNæste record  Sponsor for 2008 er Salon Unique  

 Når lokkerne skal trimmes unikt

Få ny frisure og se skøn ud hos Salon Unique på RO’s Torv i Roskilde

Har du brug for at få piftet din frisure op, eller har du brug for et helt nyt look? Så står Salon Unique klar til at hjælpe dig med at finde lige den frisure og stil der passer til dig. Vi tilbyder alt fra almindelig klipning af herrer, damer og børn, til extensions med tape-metoden, farvning, permanente krøller, opsætninger, udtræk af krøl, farvning af bryn og vipper og meget mere. Du kan læse mere om hvilke behandlinger vi tilbyder på vores hjemmeside. Derudover lægger vi også make-up og sætter hår, så du kommer til både at føle dig skøn og se fantastisk ud.

Professionelle frisører med de nyeste teknikker

Vores frisører har alle den 4-årige frisøruddannelse, og vi tager jævnligt på kurser for at udvikle vores kompetencer og teknikker indenfor faget. Det gør vi, for at kunne tilbyde dig de nyeste trends indenfor klipning, farvning, håropsætning, extensions og make-up. Vi rådgiver dig altid omkring din klipning, farve og hårpleje, så du får præcis den frisure og stil der passer til dig, og ved hvordan du plejer din nye frisure og dit hår bedst muligt. Vi bruger og forhandler en række professionelle kvalitetshårprodukter, bl.a. Wella Professional serien, Ingredien, GHD og Sebastian. Du kan købe alle produkterne i salonen, for at få den optimale pleje af din nye frisure.

Besøg vores frisørsalon på RO’s Torv i Roskilde

Når du besøger Salon Unique bliver du mødt af vores professionelle personale, der alle står klar til at give dig en dejlig, afslappende oplevelse, så du kan gå fra salonen med præcis den frisure, farvning, make-up eller de extensions, som du ønsker dig. Når du sidder i frisørstolen byder vi dig på en kop kaffe, te eller chokolade, og sørger for at du får en afslappende oplevelse med bl.a. hovedbundsmassage i vores hyggelige

salon. Du kan online booking, lige når det passer dig. Vi er nemlig frisøren med byens bedste åbningstider, og har åbent hver søndag. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Salon Unique på RO’s Torv i Roskilde.

Besøg sponsorens hjemmeside ved at klikke på logoet: