Forrige recordNæste record  Sponsor for 2009 er Søgade Begravelse  

Den lokale bedemand i hele omegnen

Etik, omsorg og nærvær

Niels Pedersen er bedemand og indehaver af Søgade Begravelse, der har hovedsæde i Søgade i Ringsted. Derudover er der filialer i Osted, Lejre og Roskilde. Roskilde afdelingen ligger på Frederiksborgvej 418, midtvejs mellem Roskilde og Jyllinge.

Hos Søgade Begravelse får du en personlig og omsorgsfuld rådgivning, således at du kan hjælpes videre i den svære tid. På baggrund af de mange års erfaring i branchen har Søgade Begravelse tilegnet sig et godt indblik i den følelsesmæssige ubalance, som familie og andre pårørende sættes i ved dødsfald.

Søgade Begravelse kan hjælpe dig med at arrangere begravelsen eller bisættelsen af din pårørende. Det kan som udgangspunkt ske mellem 5 og 10 dage efter, at den afdøde er gået bort. Arrangering af begravelser og bisættelser tilbydes primært i Ringsted, Hvalsø, Lejre, Skibby, Roskilde og Sorø, men forretningen hjælper gerne landet over.

Det sidste farvel

Når man skal sige det sidste farvel til en pårørende og have hjælp til en begravelse eller bisættelse, anbefaler Søgade Begravelse, at man starter med en indledende samtale. Denne samtale er fokuseret på den afdødes mulige ønsker og tanker om begravelsen eller bisættelsen samt de pårørendes ønsker for, hvilket opgaver bedemanden kan hjælpe med.

I forhold til den afdødes egne ønsker, har Søgade Begravelse en folder, som man inden det sidste farvel kan udfylde, således at ønsker og tanker for selve begravelsen eller bisættelsen kan blive hørt. ”Den sidste vilje”, som dette redskab hedder, er udviklet til dem, som ønsker at præge deres egen begravelse eller bisættelsen, da der således på forhånd kan nedskrives væsentlige ønsker i forbindelse med tilrettelægningen af begravelsen eller bisættelsen. Ønsker om bestemte salmer, blomster eller en særlig kirke kan igennem denne folder videregives til de pårørende, hvilket kan gøre nogle af de vanskelige beslutninger lettere efter dødsfaldet.

Bedemandens ydelser
 

Hos Søgade Begravelse tilbydes mange forskellige ydelser i forbindelse med begravelser og bisættelser, gående fra at tage kontakt til en graver og en præst til at pynte kirke og udarbejde dødsannoncer. Dette er blot et udpluk af de mange ydelser, som bedemanden kan hjælpe dig med, og priserne for begravelser og bisættelser varierer, alt efter hvilke ønsker du har for selve dagen samt den forudgående planlægning.

Du kan få hjælp til alt i forbindelse med begravelser og bisættelser hos Søgade Begravelse i Roskilde, som kan kontaktes døgnet rundt på alle årets dage på telefon 36395810.

 

Besøg sponsorens hjemmeside ved at klikke på logoet: