Forrige recordNæste record  Sponsor for 2010 er Louis Nielsen  

Du sgu´ være gået til Louis Nielsen

I det lille Sortebrødrestræde bag Algade ved Hestetorvets start ligger optikerforretningen Louis Nielsen, der er en del af en landsdækkende kæde.

Forretningen startede tilbage i 1978 i Aalborg, hvor optikeren Louis Nielsen havde en optikerforretning. Han fik den idé at sælge kontaktlinser billigt på abonnement. Ville folk have briller, blev de henvist til andre butikker. Louis Nielsens idé blev hurtigt kopieret af andre brillebutikker i Danmark og resten af verden.

Først i 1988 fik Louis Nielsen sit eget brillesortiment. Det gik fremad de næste par år, og i 1994 indførte optikeren et nyt koncept, hvor alle hans briller blev inddelt i prisgrupper. Alle priser er inklusiv enkeltstyrkeglas i kundens styrke. Priser er lavere end mange andre optikeres. Louis Nielsen tog også penge for synsprøver. Folk stimede hen til hans forretning for at købe briller. Men hans brillegrossister ville pludselig ikke handle med ham mere. Han tog derfor selv til udlandet for at købe ind. Her opdagede han, at han selv kunne købe stellene til langt lavere priser. Pressen begyndte også i 1994 at interessere sig for de folk, der fra hele landet stimede til hans forretning for at købe billige briller.

I 1996 åbnede Louis Nielsen sin anden forretning. Det var i Aarhus. Siden er det gået stærkt, og i dag findes forretninger i hele landet. Forretningen i Sortebrødrestræde åbnede i 2010 og drives af ægteparret Tanja og Jens Preisler Wello.

I 2014 blev Louis Nielsen i Roskilde kåret til en suveræn førsteplads ud af kædens 74 butikker i Danmark. Roskildeforretningen fik toppoint, blandt andet fordi den havde haft flest kunder i butikken det seneste år, ligesom den har haft mest kundefremgang i de foregående fire år. Samtidig havde forretningen nogle af de mest tilfredse kunder i optikerkæden. Butikken lå også først i kæden med hensyn til kontaktlinser til folk over 40 år.

Hos Louis Nielsen tilbydes KompletSyn, der er kædens mest omfattende synstest. De højt uddannede optikere bruger den nyeste og mest avancerede teknologi til at kontrollere øjnenes sundhed. Her kontrolleres ikke blot syn. Med disse målinger får optikeren mulighed for at identificere tidlige stadier af øjensygdomme som eksempelvis grøn stær samt eventuelle symptomer på andre mere alvorlige sygdomme. Der tages et digitalt farvebillede af nethinden og foretages også en trykmåling af øjnene. Det giver optikeren mulighed for at se tegn på øjensygdomme, som eksempelvis grøn stær og forkalkning. Ud over det kan andre alvorlige sygdomme som diabetes og forhøjet blodtryk ofte opdages på et tidligt tidspunkt.

Besøg sponsorens hjemmeside ved at klikke på logoet: