Forrige recordNæste record  Sponsor for 1992 er FysioDanmark-Roskilde  

Den daglige T-vitamin

FysioDanmark-Roskilde har igennem mange år arbejdet med fysisk aktivitet som en del af konceptet. I den forbindelse er udviklet en række artikler og tanker, som tager udgangspunkt i den medicinske verden. En verden, der i den grad skal udfordres, og hvor centrets vitamin T, samt tanker omkring dosering og receptpligt er de stærkeste redskaber. FysioDanmark-Roskilde tror på, at sundhedsfaglig rådgivning, humor/kram samt længerevarende forløb reelt er et alternativ til medicin, og i nogle tilfælde helt helbredelse.

Vi kender nok alle mange af de andre vitaminer som eksempelvis, vitamin C, som kommer fra citrusfrugter, bær og faktisk også kartofler. C-vitaminerne hjælper med at styrke vores immunforsvar, som er godt i tider med bakterier og virus omkring os. Vitamin D er også et af de klassiske vitaminer og super vigtigt i forhold til forebyggelse af knogleskørhed. Her skal man være opmærksom på at komme nok udenfor i dagtimerne samt spise fede fisk, f.eks. makrel og laks. Rigtig mange i Roskilde går op i at spise sundt og varieret. Hvis man følger Fødevarestyrelsens anbefalinger og spiser alsidig kost – og i øvrigt er rask – kan man gå ud fra, at man med stor sikkerhed får dækket sine behov for vitaminer og mineraler via sin daglige kost. Er det en udfordring, kan man jo med fordel også supplere med en vitaminpille, og det er der sikkert mange familier, som gør.
Men nu til den store nyhed om det nye vitamin T, som er opfundet og udviklet i Roskilde, og nok et af de vigtigste vitaminer, vi nogensinde har haft kendskab til.

Vitamin Træning er videnskabeligt bevist med en lang række effekter på menneskekroppen, som tilsammen næsten overgår alle de samlede effekter af de andre vitaminer.
Virkningerne på hjerte, kredsløb og muskler, men også stofskiftet og hormon- og immunsystemet er positive. Vitamin T medfører mere livsglæde, overskud, social trivsel og selvtillid, og børn/unge kan bedre koncentrere og indlære, hvis de regelmæssigt får vitamin T.
Det er bevist at vitamin T kan forebygge og behandle en lang række alvorlige sygdomme. Vitamin T kan bl.a. behandle angst, forhøjet blodtryk, lungesyge, diabetes og mange hjertesygdomme. Endvidere viser det sig i disse år, at vitamin T kan forebygge og helt helbrede mange muskel/skelet lidelser også.
Så, hvad venter du på, skynd dig at få vitamin T med ind i arsenalet af alle de andre 13 vitaminer. Det eneste problem er, at dette vitamin kan du endnu ikke få som pille endnu.

”Har du husket at tage din vitamin T i dag”?

Besøg sponsorens hjemmeside ved at klikke på logoet: