Forrige recordNæste record  Sponsor for 1893 er Søren Frid Optique  

De fede briller for et syns skyld

Da optiker Søren Frid slog dørene op til sin nye brilleforretning i sommeren 2014, var det en drøm, der gik i opfyldelse. I forretningen er det ofte indehaveren selv eller hans familie, man møder.
Hos Søren Frid Optique bugner hylderne af alt det, indehaveren brænder for at tilbyde kunderne. Her findes briller med kant og attitude, som ikke lige findes i mange andre brilleforretninger. Mange gange er det muligt at få lavet brillerne på en time eller to, da der er eget sliberi i forretningen, der er udstyret med det mest opdaterede optiske udstyr.

Den lille, topmoderne brilleforretning på Stændertorvet er et slaraffenland for folk, der ønsker smarte og anderledes briller. Her er briller for folk, der er træt af det strømlinede, og som ønsker fede briller med en særlig historie. Udvalget er stort, og det, der ikke er på hylderne, kan skaffes. Forretningen slår sig ikke op med store rabatkampagner. Til gengæld kan man være sikker på reelle priser, der ligger lidt under markedsprisen.

Søren Frid er en energisk mand, der i fritiden både kaster sig ud i gymnastik, skydning, dykning og flyvning. Gennem mange år har han solgt briller til en stor kreds af loyale kunder, der sætter pris på det gode serviceniveau og ikke mindst stor ærlighed. Grundtanken er, at en brille er ligesom en kæreste,  man skal matche. Det handler ikke om, hvor flot brillen ser ud i udstillingen, men om hvilken brille, der bedst fremhæver ejerens øjne. For optikeren er det en spændende proces at hjælpe kunderne igennem det svære valg. Mange går ud af forretningen med en brille, der umiddelbart ikke var den fortrukne. Den erfarne fagmand er med til at give et større perspektiv.

Kontaktlinsebranchen er i hurtig udvikling. Her følger Søren Frid Optique naturligvis nøje med. Dette gør, at der kan leveres de nyeste og bedste kontaktlinser fra populære og anerkendte mærker. De dyreste kontaktlinser er ikke nødvendigvis de bedste til dig. Optikeren sætter derfor en stor ære i at introducere alle nye kontaktlinsekunder for rådgivning angående hvilke kontaktlinser, som passer bedst til den enkeltes behov.

Hos Søren Frid Optique lægges fokus på synet, kvaliteten, behovet og servicen. Alle løsninger skræddersys til den enkelte kunde.

Til medlemmer af Roskilde og Omegns Fugleskydningsselskabs husstand, yder Søren Frid Optique rabat på 20 % på varer og ydelse. Der tages højde for specielle produkter/mærker, som ikke er omfattet af rabatten. Rabatten er på vejledende udsalgspris og gælder ikke tilbudsvarer. Det er derfor vigtigt at gøre opmærksom på medlemskabet af fugleskydningsselskabet ved handel hos Søren Frid Optique.

Besøg sponsorens hjemmeside ved at klikke på logoet: