Forrige recordNæste record  Sponsor for 1894 er Wennemoes Bolig  

Boligsalg i Roskilde og omegn siden 1997

 

Torben Wennemoes er uddannet statsautoriseret ejendomsmægler og valuar samt medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening og har mange års erfaring med salg af boliger i hele Roskilde og Lejre kommuner. I 2017 flyttede Wennemoes Bolig i nyistandsatte lokaler på Svogerslev Hovedgade, lige ved siden af kirken og med gadekæret i baghaven. Lokalerne på hovedgaden sikrer en stor større synlighed, og samtidig er beliggenheden i Svogerslev en perfekt base at køre ud fra, når han skal fremvise boliger i hele Roskilde-området.

Uanset om man er køber, sælger eller repræsenterer et dødsbo, møder man en erfaren ejendomsmægler, når man henvender sig til Wennemoes Bolig. Hele salgsarbejdet varetages af Wennemoes Bolig, der handler ejendomme på hele Midtsjælland. Sælger betaler kun salær og markedsføring, såfremt boligen bliver solgt.

Det er muligt at få en gratis salgsvurdering og høre mere om, hvordan Wennemoes Bolig kan hjælpe videre i salgsprocessen.
Bestil et gratis salgstjek, eller få tips til forbedringer, der kan gøre din bolig mere værd og lettere at sælge i fremtiden.

Besøg sponsorens hjemmeside ved at klikke på logoet: