Forrige recordNæste record   Skivernes tilstand - riget fattes penge

20. september 2010

Selskabets bestyrelse har nu modtaget den ventede "tilstandsrapport og forslag til prioriteret rækkefølge for konservering" af de udstillede skiver på museet fra Bevaringsafdeling Øst.
Bestyrelsen vil ved en fremtidig lejlighed orientere skydebrødrene om rapporten.
Det ligger fast, at der er ekstra behov for opsparing af penge på "Museumskontoen". Derfor er årets nye tiltag med sponsorsider kommet meget belejligt, da sponsormidler jo netop er øremærket til formål som dette.  Det skal derfor opfordres alle at overveje muligheden for, at sponsorere en årgang af selskabets mere en 200-årige historie på hjemmesiden. På et reklamebudget er 500 kr. årligt nok til at overse for mange.

Lad det ikke være et pres. Men det kunne være en tanke, at fuglekonger med virksomhed kunne fortælle sin gode historie på sponsorsiden for året med egen skive.
Andre behøver ikke at holde sig tilbage. Der er åbent for muligheder både for skydebrødre uden ”blåt blod i årene” og for virksomheder uden relation til selskabet. Der er allerede eksempler på begge kategorier i de nuværende sponsoraftaler, der alle samlet kan ses under ”Sponsorer”.

Regler for sponsorrater kan læses under ”Sponsoraftaler”, men hjemmesidens redaktør står også gerne til rådighed med råd og dåd.

   

Tilbage til listen