Forrige recordNæste record   Ballotten åbnes

1. juni 2020

Efter udskydelsen af forårets indballotering har ikke færre end 10 kandidater stået i "kø" for at blive optaget i vores gamle selskab. Nu skal de ikke vente længere. Vi skal have gjort rent bord, så vi er klar til at modtage endnu flere skydebrødre, når vi forhåbentligt til august skal afholde fugleskydning.
I denne svære coronatid er det mulighedernes kunst, der hersker. Vi kan ikke afholde den traditionelle indballotering og lade ballotten gå rundt. Bestyrelsen har derfor besluttet at benytte den moderne teknologi, men håber, at dette kun er et engangstilfælde.

Vi åbner for digital indballotering. Den digitale ballot er åben fra grundlovsdag, fredag den 5. juni klokken 00:00:00 til tirsdag den 9. juni klokken 23:59:59.

Skydebrødre kan afgive sin stemme i perioden ved at logge ind på hjemmesiden. Her skal logges ind som medlem i menuen nederst til venstre.


Login for skydebroedre for


Dernæst skal skydebroderen logge ind med sit brugernummer og kodeord.

Glemt kodeord

 

Mangler man sit login, kan man klikke på Glemt kodeord for at komme videre. Man kan også få hjælp ved henvendelse til Henrik Brandt, Henrik Enig eller Henrik Dyrvig.

Efter login findes den digitale indballotering som nederste punkt i menuen til venstre. Her vil være en tekst, der beskriver proceduren.

Indballotering af nye skydebrødre


Det er i den fem dages periode muligt at stemme og ændre sin stemme så mange gange, man måtte ønske det. Når perioden er ovre, vil det ikke være muligt at tilgå ballotten, og den afgivne stemme vil være gældende.

   

Tilbage til listen