Forrige recordNæste record   Erik Sandbjerg Knudsen årets pokalvinder

6. november 2019

Onsdag aften satte 31 skydebrødre hinanden i stævne til årets torskegilde. Som ordet lyder, var det den gode fisk, der blev sat til livs. Som altid var der dog mulighed for at få serveret noget alternativt.

31 skydebrødre gjorde sig fortjent til ordensbånd. Dem, der i forvejen havde fem fugle i båndet, gik hjem med en flaske rødvin.
Skydebrødre, der gjorde sig fortjent til ordensbånd, men som ikke var til stede, vil modtage det ved skiveskydningen i januar. I den udstrækning man i forvejen har ordensbånd, bedes dette medbragt.

Årets pokalvinder blev Erik Sandbjerg Knudsen, der igennem årene har vist sig at være en habil skytte, men som ikke flittigt har mødt op til mindst tre skiveskydninger i de enkelte år. Dette med et enkelt års undtagelse. I år blev Erik vinder med 439 point.
Erik deltog ikke ved torskegildet. Han vil få overdraget vandrepokalen og reversnålen ved januars skiveskydning, hvor Erik hermed har mødepligt.

I et tilstødende lokale havde Henrik Enig opsat et skydespil, der over en længere periode har været under udvikling. Spillet er endnu ikke færdigudviklet. Det giver et indtryk af, hvorledes en fugleskydning afvikles. Planen er, at det skal opstilles på Roskilde Museum.

Det var så årets sidste arrangement i det gamle selskab. Fortvivl ikke. Når vi kommer på den anden side af jul og nytår, går det løs igen.

Se det samlede resultat af året skiveskydninger her.

Se billeder fra aftenen her.

   

Tilbage til listen