Forrige recordNæste record   Mød velklædt op til årets fugleskydning

 25. april 2019

Velklaedt Ebbe OvergaardDer er nu knap 10 uger til årets fugleskydning. Det er bestyrelsens ønske, at skydebrødrene vil lægge sig ekstra i selen for at leve op til selskabets dresscode, så vi i fællesskab præsentere os på fornemmeste vis, når vi går gennem byen og viser os frem for borgere og borgmester.

Påklædningsreglerne er som følger: Skydebrødrene skal møde op til den årlige fugleskydning, generalforsamlingen og torskegildet, iført grå benklæder, slips og mørkeblå/sort blazer. Samme påklædning forventes ved den årlige nytårskur.

Som noget nyt har bestyrelsen indgået en aftale med Mr. Monopol, Skomagergade 24. Skydebrødre kan trygt henvende sig i denne gamle Roskilde-forretning og spørge efter Tina Settrup. Hun ved lige, hvad der skal bruges samt har det i (næsten) alle størrelser. Samtidig gives der 10 % rabat, når man køber dette til brug i vores selskab. Se Mr. Monopols sponsorside her.

På billedet til højre ses en nydelig skydebror, der til fulde lever op til selskabets dresscode. Skulle nogen være i tvivl, ses her selskabets forrige formand, Ebbe Overgaard.

   

Tilbage til listen