Forrige recordNæste record   Skiveskydning igen - heldigvis

13. september 2018

Henover sommeren har det været tvivlsomt, om selskabet kunne afvikle skiveskydning i dette efterår. I maj blev det fra kommunen oplyst, at der var fundet forekomster af bly i forbindelse med skydebanerne på Tjørnegårdskolen og Østervangsskolen. Planen var en rensning i løbet af sommeren, men som det ses så ofte før, kom tidshorisonten ikke til at holde. Vi kunne se aflysninger forude, men sådan går det heldigvis ikke. Problemet er løst.

Som altid afvikles skiveskydningerne den tredje torsdag i januar, februar, september og oktober. Således er det på torsdag den 20. september, at dette efterårs første skiveskydning afholdes.

Som altid mødes vi i skytteforeningens lokaler i kælderen på Tjørnegårdskolen. Skydningerne foregår fra klokken 18:30 og en lille times tid frem. Mens nogle skyder, er der hygge i det tilstødende lokale for de øvrige skydebrødre. Her bliver der skålet og fortalt løgnehistorier, som det har været tilfældet i mange år. Når alle har skudt, er der spisning. Smørrebrødet er altid godt og sælges til populære priser. Ved arrangementets afslutning bliver der uddelt vinpræmier til aftenens tre dygtigste skytter. En ordning med handicappoint kan bevirke, at det ikke nødvendigvis er den skarpeste skytte, der går hjem med liflige dråber på flaske.

Har man ikke deltaget før, findes der en kørevejledning her.

Vel mødt til en god aften.

   

Tilbage til listen