Forrige recordNæste record   Meget flot st√łtte fra Tscherning

19. juni 2018

Som det nok er bekendt, modtog selskabet en ny fane på Valdemarsdag, med støtte fra Danmark-Samfundet.
Det var ikke alene Danmark-Samfundet, der støttede denne nyerhvervelse. Ved vores fanebærer Kurt Eg´s, aktive indsats donerede Tscherning halvdelen af selskabets egenbetaling. Tak for det til Tscherning og tak til Kurt.

I forbindelse med den flotte støtte har Kurt foranlediget en ny sponsorside til samlingen. Tscherning tegner nu sponsorat for Svend Lipperts skive fra  1941.

Denne nye og øvrige sponsorsider kan ses under sponsorgalleriet.

Det er meget glædeligt, når skydebrødre aktivt sikrer støtte til selskabet. Flere har gjort det før Kurt. Jeg ville ønske, at mange flere vil følge disse eksempler op.
Vi har i dette årti fået sat vores samling af malede skiver i optimal stand. Vi skal nu sikre, at standarden til stadighed holder, så vi med god samvittighed kan overgive til dem, der kommer efter os. Det koster penge - mange penge.

Ved dette års generalforsamling satte vi kontingentet op med 100 kr. årligt. Det stopper næppe der med de forpligtelser, vi har. Med de sponsorer, vi har nu, vil vi kunne klare os med det nuværende kontingent. Det kræver dog et meget stort arbejde at sikre niveauet af sponsorindtægter. Opgaverne er alt for store til at kunne bæres på en mands skuldre. Jeg har stort set gjort det alene hidtil, men jeg har ikke den fornødne tid, og jeg kan mærke, at jeg er ved at gå "sukkerkold".

Det er ikke svært at finde en sponsor, hvis man er lidt tålmodig. Til gengæld er det svært at finde mere end 150 sponsorer, som jeg har gjort. Min drøm er, at hver skydebror finder en sponsor til selskabet hvert tredje år. Får redaktionen blot sponsorkontakterne, skal vi nok gøre det praktiske arbejde færdig.

Vi har alle kontakter med en tandlæge, en murer, en advokat og mange andre mulige sponsoremner. Man kan altid "stikke en finger i jorden". Man vil få flest afslag, men så spørger man bare en anden. Måske har man selv en virksomhed og kan gøre sig sine overvejelser. En sponsorside koster 500 kr. årligt og er fradragsberettiget. De mange bække små er guld værd for fugleskydningsselskabet.

 

   

Tilbage til listen