Forrige recordNæste record  Sponsor for 1941 er Tscherning  

Opbygning og nedrivning af alle slags

G. Tscherning A/S

Tschernings historie begyndte tilbage i 1975, da Georg Tscherning købte sin første gravemaskine. Idéen var at leje sig selv og maskinen ud, hvilket hurtigt blev en succes. Efter Søren Tscherning indtrådte som direktør i 1997, er omfanget af anlægs- og større nedrivningsopgaver blevet udvidet betragteligt. Idag udfører Tscherning et utal af projekter indenfor nedrivning, anlægsarbejder, miljøsane­ring og maskinudlejning. Tschernings alsidighed gør, at såvel mindre opgaver som store og komplekse, kan løses. Mere end 40 år senere har Tscherning sin egen materielplads med plads til over 100 maskiner, og har udviklet sig til at være en af de mest anerkendte nedrivningsvirksomheder.

Værdier, kultur og vision

Tschernings vigtigste aktiv er hverken maskiner, bygninger eller andre materielle værdier, men de mennesker der har valgt at være ansat i virksomheden.
Tscherning bidrager med de værdier, som virksomheden er skabt udfra:

• Troværdighed
• Professionalisme
• Service
• Social omtanke

At vores signaturfarve er grøn, er ikke en tilfældighed. Hos Tscherning forsøger vi at påvirke alle til at tænke på miljøet – hver dag og hele tiden. Ikke kun de mennesker der er ansat i Tscherning, men også kunder og samarbejdspartnere, og i enhver henseende være vores samfundsansvar bevidst.

Professionel og serviceminded

I Tscherning løses opgaverne professionelt og så optimalt, at vi til enhver tid vil være det naturlige førstevalg. Med vores erfaring og viden skaber vi en bæredygtig og lønsom forretning, som vi er stolte af, og det kan vore kunder med glæde entrere med.
Vi holder vores viden på forkant med udviklingen for hurtigt at kunne træffe de rigtige beslutninger i en travl hverdag, og vi tager et fælles ansvar for, at alle har de rette kompetencer og den rette uddannelse til at levere gode, miljørigtige løsninger i topkvalitet, med stor faglig stolthed og efter Tschernings standarder.

Kunden i fokus

I Tscherning står vi til rådighed for vores kunder og viser, med vores nærvær og engagement, at vi både kan og vil løse opgaven. Med vores synlig­hed og service viser vi, at vi vil kunden.
Vi holder os kundernes succeskriterier for øje og har forståelse for deres behov. Vores mål er at få kundens problemer løst. Vi er fleksibelt indstillet og har forståelse for opgaven i sin helhed. I det hele taget er vi løsningsorienterede og arbejder for, at give vores kunder så problemfrit et liv som muligt.

Besøg sponsorens hjemmeside ved at klikke på logoet: