Forrige recordNæste record   Igen amerikansk lotteri ved årets torskegilde og nu også auktion

23. oktober 2017

Sidste år indførte vi et nyt tiltag ved torskegildet. Med bidrag fra en del af selskabets skivesponsorer og andre af byens virksomheder afviklede vi amerikansk lotteri, under kyndig ledelse af skydeudvalgsformand Bennie Hansen. Alle lodder blev revet væk, og der var gevinst på flere end halvdelen. Indtægterne gik ubeskåret til Museumskontoen, der sikrer de fremtidige vedligeholdelser af selskabets skiver.
Igen i år er det lykkedes at skaffe særdeles flotte præmier, så vi igen kan afvikle amerikansk lotteri. Man skulle ikke tro det muligt, men præmiehylden er i år større, end hvad vi så i 2016. Vi har modtaget over 70 præmier til en samlet værdi af omkring 14.000 kr., altså 200 kr. i gennemsnit pr. præmie. Præmielisten kan ses her.

I år sælges 200 lodder. Prisen er sat til 35 kr. pr. stk. og 100 kr. for tre. Byttepenge kan være en udfordring, så vi beder hver enkelt medbringe kontanter, men ikke store sedler og gerne mønter.

I forbindelse med det amerikanske lotteri vil der blive afholdt auktion over en goodiebag fra Smarteyes, der ligger ved Djalma Lunds Gård. Pakken indeholder et brilleetui, et travelkit med brillerens, pudseklud og et skruetrækkersæt, samt ikke mindst et gavekort på en valgfri brille til en værdi af 6.500 kr. Der skal gøres opmærksom på, at gavekortet er gyldigt til den 1. marts 2018. Også her går beløbet ved hammerslag til Museumskontoen. 

Inden vi når til lodsedlerne og auktionen, skal vi indtage den traditionelle torsk med tilbehør. Desserten er pr. tradition pandekager med solbærrom.

Alle skytter, der har deltaget i mindst tre af årets fire skiveskydninger, bliver belønnet med ordensbånd eller præmie. Sidste år blev Bennie Hansen vinder af vandrepokalen. Den kan ikke vindes to år i træk, hvorfor alle andre end Bennie er i spil til denne i år.

Torskegildet er altid hyggeligt og ikke forbeholdt de aktive skytter. Alle skydebrødre opfordres til at møde op.

 

 

   

Tilbage til listen