Forrige recordNæste record  Sponsor for 1851 er Smarteyes  

 Briller på den enkle måde

Smarteyes er en svensk optikerkæde grundlagt i 2007. I dag omfatter kæden over 60 svenske butikker, og er snart den næststørste optiker på det svenske marked. Den første danske butik åbnede i 2013 i Vejle, og siden er det gået stærkt med mange nye forretninger. I 2015 åbnede flere forretninger på Sjælland, blandt  i Roskilde.
Butikken i Roskilde ligger på Algade 9, midt i Roskilde by tæt på det gamle Stændertorv.

Grundholdningen hos Smarteyes er, at optikerbranchen generelt i alt for mange år har været både dyr, kedelig og arrogant. Det har Smarteyes lavet om på med deres koncept, hvor det skal være sjovere at købe smarte briller til fornuftige priser. Denne enkle forretningsidé har kæden holdt fast i, da man alle steder er blevet godt modtaget af de prisbevidste forbrugere. Smarteyes sælger stilrene modebriller, baseret på et godt nordisk design, der er understøttet af et effektivt indkøbssystem, til særdeles konkurrencedygtige priser.

Det skal være enkelt og overskueligt at købe briller. Derfor har Smarteyes introduceret faste lave priser på alle deres briller. Uanset hvilket stel du vælger, om glassene skal være ekstra tynde, antirefleksbehandlede, hærdede og antistatiske, er prisen den samme, og alt er inkluderet i handlen. Smarteyes har en pris for enkeltstyrkebriller og en anden for flerstyrkebriller, sværere er det ikke.

Smarteyes tilbyder samtidig et stort udvalg af forskellige briller i butikken, så enhver kunde kan finde stellet, der passer præcist til ham eller hende. Udvalget bliver hver måned suppleret med nye modeller, så der altid er flere hundrede nye moderigtige eller klassisk inspireret stel på hylderne.

Smarteyes vil gøre kunderne tilfredse, og man stoler på værdien af sit forretningskoncept. Derfor udsteder de en ret unik tilfredsheds- og stilgaranti til deres kunder. Er du som kunde ikke tilfreds med den rådgivning du fik, da du købte brillen, kan du inden for seks måneder frit bytte til et andet stel. Ligeledes kan man i seks måneder returnere brillen og få pengene tilbage, hvis man af andre grunde er utilfreds med købet.

Besøg sponsorens hjemmeside ved at klikke på logoet: