Forrige recordNæste record   Rom- og tapasaften for skydebrødre

8. august 2017

En af selskabets nye og meget spændende skivesponsorer fra denne sommer er GetSpirits Distillery`s på Ringstedvej 73. GetSpirits Distillery`s, står som sponsor for Henning Johannes Martin Larsens skive fra 1976. GetSpirits Distillery´s er et iværksættereventyr, der har etableret noget så eksotisk som et romdestilleri.

GetSpirits Distillery`s tilbyder nu en rom- og tapasaften eksklusivt for skydebrødre. Arrangementet afholdes tirsdag den 26. september fra klokken 18:30 og forløber således:

Aftenen starter 18.30 med rundvisning i lokalerne og gennemgang af destilleringsapparatet. Herefter startet romsmagningen, hvor vi kommer til at smage otte forskellige af de ædle dråber. Dertil serveres en let tapasanretning. Undervejs gennemgås de forskellige rom, vi smager på melasse, og vil hører om processen dertil.

Aftenen slutter med kaffe og småkager. Arrangementet forventes at tage tre timer.

For gennemførelsen af arrangementet kræves minimum 10 og maksimum 20 skydebrødre. Først til mølle princippet gælder.

Prisen for arrangementet er kr. 425,00 pr. person. Af beløbet går de 25 kr. til Museumskontoen og dermed til den løbende vedligeholdelse af selskabets skiver. Beløbet fordres forudbetalt  efter bekræftelse af deltagelsen.

Da arrangementet ikke ligger i selskabets regi, skal vores emblem ikke bæres på aftenen.

Tilmeldingen til den spændende aften gøres pr. mail til undertegnede på henrik@brandt-dk.com.

Se GetSpirits Distillery´s sponsorside her.

 
   

Tilbage til listen