Forrige recordNæste record   Lobbyister søges

18. marts 2016

Opfordringen blev givet på mandagens generalforsamling, men lad den her lyde også til de skydebrødre, der var forhindret i at deltage denne aften.

En lind strøm af sponsorsider er tilkommet os i de første måneder af 2016, og det er jo dejligt. Umiddelbart kan det se let og elegant ud, når den ene sponsorside efter den anden tikker ind på vores hjemmeside. Tro mig, der ligger et stort arbejde bag. Den store opgave ligger ikke i at skrive sponsorsiden, lægge billeder ind og udgive den på selskabets hjemmeside og Facebookside. Arbejdet ligger i at finde frem til sponsorerne. Det er her jeg appellerer til hjælp. Hvis 30 skydebrødre hver anviser mig en interesseret sponsor, vil vi snart have passeret 100 sponsorsider. Skal jeg selv finde dem alle, vil det tage lang tid, og det vil være hårdt arbejde.

For den enkelte sponsor er der ikke noget stort arbejde i at bidrage. Sponsoren er velkommen til selv at levere tekst og billeder, men det kan klares med en samtale med mig den kan overstås på 10 minutter. Så har jeg som regel informationer nok til at komme videre. Billeder kan jeg ofte selv finde eller "tage selv". Prisen er også overkommelig. Det koster 500 kr. årligt. Har sponsoren erhvervsvirksomhed, er beløbet fradragsberettiget.

Sponsorbeløbet skulle gerne tjene sig ind ved mersalg for erhvervsvirksomheder. Ellers kan man da glæde sig over at bidrage til bevarelsen af kulturhistoriske klenodier af stor betydning for hele byen. Personligt har jeg tegnet tre sponsorsider og skæver her ikke til, om bidraget giver et tilsvarende afkast.

Opfordringen er klar. Kære skydebrødre. Stik en finger i jorden hos din købmand, tandlæge, frisør, automekaniker, blikkenslager, nabo, eller hvem som helst anden, der kunne være et emne. Har du selv virksomhed og finder, at der i marketingsbudgettet er 500 fradragsberettigde kroner i overskud, behøver du ikke at holde dig tilbage.

Vores hidtidige sponsorsider kan ses ved at klikke her. Regler for sponsorater kan læses ved at klikke her.

 


   

Tilbage til listen