Forrige recordNæste record   Julehilsen fra redaktøren

20. december 2014

Julen er over os, og traditionen byder, at redaktøren ser tilbage på året, der er gået i det gamle og agtværdige selskab.

Maleri-Konserveringsværkstedet har i et par år arbejdet med konservering af selskabets gamle skiver. Efter et besøg på værkstedet har undertegnede lavet en artikel til selskabets hjemmeside om virksomheden og den proces, skiverne gennemgår i projektet. Artiklen, "Et større konserveringsprojekt", udkom lige op til årsskiftet.

Også i 2014 blev der skrevet en ny artikel fra hjemmesidens redaktion. "Den lille patron, der skabte historie", beskriver Carsten Nielsens skive fra 2013 fra den spæde tanke, til den blev præsenteret ved årets fugleskydning.

2014 bød på en nyskabelse på hjemmesiden. Under ”Galleri” er oprettet et VIP-arkiv for personer, der har haft betydning eller indflydelse på fugleskydningsselskabets historie eller selskabets udvikling, men som ikke er berettiget til at være beskrevet andre steder på selskabets hjemmeside. Absolut efter fortjeneste blev Lotte Fang den første der fik sin levnedsbeskrivelse i det nye arkiv. Snart efter fulgte flere.

Efter sin indtræden i skydeudvalget var det tid for Henrik Birch at overdrage mulktbøssen til en anden. Henrik Birch havde trofast båret rundt på mulktbøssen i mere end frem år. Den nye mulktmand blev Kasper Bruun Nielsen.

Også 2014 bød på en ny film på selskabets Youtube kanal. Denne gang var det ikke en egen produktion, men en udsendelse fra Kanal Roskilde om Jyllingeoriginalerne. Her er vores aktive kongeskivemaler Jeppe Drews den centrale person som kunstneren for en række malerier af lokale borgere fra Jyllinge.

Denne hjemmesides nyhedsbreve har nok fundet sit naturlige leje. I år er udsendt 38 nyhedsbreve, hvilket er fem mere end sidste år.

Jeg ønsker alle jer skydebrødre og jeres familier en rigtig glædelig jul og et godt nytår.


 

   

Tilbage til listen