Forrige recordNæste record   Et nyt års aktiviteter er indledt

17. januar 2013

30 skydebrødre stred sig i aften gennem frost og sne for at være med til at markere året 2013 i vores kære gamle selskab. Blandt disse var et helt nyt medlem, der gjorde sin debut i selskabet og et medlem med 20 års anciennitet, der efter års pause igen fandt vej til selskabets arrangementer. Begge var I meget velkomne, vi håber snart at se jer igen. Faktisk var det debutanten, Alex Ellevang, der løb med aftenens første præmie.

Skydeudvalgsformand, Bennie Hansen, havde i aften valgt at prøve en ny leverandør til smørrebrød.  Der blev næsten spist op, hvilket må siges at være et tegn på succes.

Niels Volmer blev med 38 point den klare vinder i vinskydningskonkurrencen. Men da Niels som tidligere dobbelt vinder havde 6 point handicap, rakte det "kun" til en anden plads.
Skydeudvalgsformanden kunne meddele, at A4 papiret nu er fyldt op, så det er tid til at starte på et frisk ark. Således er handicapsystemet neutraliseret, så alle skytter næste gang starter på lige vilkår.

Aftenens vindere af vinpræmier blev:

  • Alex Ellevang med 32 point
  • Niels Volmer med 32 point efter fradrag af 6 point handicap 
  • Jesper Amsinck med 30 point efter fradrag af 3 point handicap

Næste skiveskydning afvikles torsdag den 21. februar. Her er det, man er nødt til at deltage for at modtage ordensbånd, hvis man ikke deltog her til aften.

   

Tilbage til listen