Forrige recordNæste record   En √•bning og en slutning samt fremsyn til en festlig uge

25. august 2012

Ved en lille hyggelig reception i formiddag blev Lokalhistorisk Arkivs udstilling i anledning af selskabets 225 års jubilæum åbnet. Vores formand, Jørgen Ypkendanz, åbnede udstillingen, og selskabet stod som vært for et traktement med lidt godt til maven og ganen.
Udstillingen er i kælderetagen af Roskilde Bibliotek, Dronning Margrethes Vej 14. Udstillingen varer til den 30. september.
Suzanne Hansen fra Lokalhistorisk Arkiv har lavet nogle fine plancher til udstillingen. Disse kan ses under Publikationer. Her skal scrolles ned i bunden af siden.

Se billeder på dagen her.

* * * * * * * * *

Gennem to år har selskabets hjemmeside haft et samarbejde med Dagbladet om udgivelse af serien "De gamle platter fortæller". Det er blevet til artikler i de 102 lørdagsaviser, der i perioden er udkommet. Arne Jensens 75 artikler fra 1970´erne er blevet gengivet, hvorefter 25 nye skrevet af undertegnede er fulgt efter. Lidt vemodigt slutter serien netop i dag, 125 år efter selskabets 100 års jubilæumsfest. Det er netop denne fest, der runder serien af.
Alle artiklerne kan findes under Artikler. Tillige ligger de i en læsevenlig udgave under De gamle platter fortæller.

* * * * * * * * *

Vi går nu ind i en festlig uge med reception på selve jubilæumsdagen, der afholdes på Roskilde Museum og med den jubilæumsfest næste lørdag på Hotel Comwell.

 

   

Tilbage til listen