Forrige recordNæste record   Vejledning til hjemmesiden

6. juni 2012

Selskabets hjemmeside er opbygget, så den skal være så brugervenlig som overhovedet muligt. Ind imellem er der dog brugere, der ikke helt har den oplevelse. Min første opfordring er, at alle læser ”Vejledning til hjemmesiden”, der ligger i venstremenuen. Her ligger mange informationer, der kan være med til, at det bliver lettere at bruge hjemmesiden.

For nogen tid siden blev jeg spurgt, hvorfor man ikke kan se medlemmernes adresser i medlemslisten.  Det kan man godt. Man skal blot klikke på det enkelte medlems navn. Herefter åbnes medlemmets egen side med alle relevante oplysninger om vedkommende medlem.

Flere har gjort opmærksom på, at det er svært at læse indbydelsen til skydning ved Ryegaard Gods. Her skal man blot klikke på indbydelsen. Herefter vil den åbne sig i et nyt og større vindue.
Det gælder for alle billeder og artikler på hjemmesiden, at de kan forstørres i et nyt vindue ved at klikke på dem.

Skulle der være spørgsmål eller bemærkninger, er alle velkomne til at kontakte mig. Jeg hører også gerne, hvis der er brug for ændringer i ”Vejledning til hjemmesiden”, eller andre steder her på hjemmesiden.

   

Tilbage til listen