Forrige recordNæste record   Julen varer lige til skiveskydning

13. januar 2012

Så har vi slået mave længe nok efter julens fede sul. Nu er det atter tid til at træne arm, skulder og ikke mindst pegefinger. Det bliver der rig lejlighed til på torsdag, hvor den første skiveskydning i 2012 afholdes på Tjørnegårdskolen.

Vi kan se, at mange skydebrødre i det nye år har været logget ind på medlemssiderne her på hjemmesiden. Det er vi naturligvis glade for. Vi ser jo helst, at alt vores arbejde bliver set af så mange som muligt. Måske den øgede interesse her på hjemmesiden kan smitte af på skiveskydningen. Det vil være glædeligt.
Skiveskydningen er hverken tidrøvende eller belastende for budgettet. Man kan møde op og skyde mellem klokken 18.30 og 19.30. Det koster blot 40 kr. for 24 skud. For den pris kan man sågar være heldig og ikke mindst dygtig, så der hjemtages en flaske rødvin. En kold pilsner koster 10 kr. Vand og smørrebrød er ligeledes til overkommelige priser. Der er således god grund til en forfriskende stund i skydebrødres selskab. Opfordringen er klar - mød op.

Login funktionen

Henrik Enig har opdateret login funktionen til medlemssiderne. Hidtil har det ikke været muligt at bruge store bogstaver i sit kodeord. Nu skelner systemet ikke mellem store og små bogstaver.

   

Tilbage til listen