Forrige recordNæste record   Hakon Meinertz, sponsor for skiven fra 1898 samt en 1. plads på landsranglisten

30. marts 2011

Vores skydebroder, Hakon Meinertz, har sponsoreret bogtrykker E.A. Sanders skive fra 1898. Den fine sponsorside kan ses i sponsorgalleriet, ligesom der er adgang til siden fra kongesiden fra 1898.
Vi har nu otte sponsorater. Der er fortsat flere end 200 sider til salg. Lad dette være en opfordring til flere om at følge Hakons eksempel, så vi kan få flere midler til restaurering af vores skiver.

* * * * * * * * *

Jeg vil så benytte lejligheden til igen at gøre opmærksom på DR projektet "Vores kunst".
Jeg skrev i mit seneste nyhedsbrev, at det i sig selv ikke er altafgørende, hvilke forslag der opnår flest stemmer. Det skal dog ikke afholde mig fra at oplyse, at vi, ved tallenes magi, i skrivende stund ligger som en klart nummer 1 på landsranglisten, blandt flere hundrede kandidater.
Man kan ved selvsyn se placeringen i spidsen af Top 5, ved at klikke her. I dag har vi modtaget en del nej stemmer. Det er nok betingelsen, når man stikker næsen frem i førerfeltet.
Vi skal ikke sove på laurbærrene. Der er al mulig grund til at give sin mening til kende. Tak for de meget flotte kommentarer, der er indløbet. Mange flere er hjerteligt velkomne.
Dette budskab skal ikke blot være til skydebrødre. Jeg har i dag et læserbrev i Dagbladet, der kan læses her. Jeg håber også at få optaget et læserbrev i Roskilde Avis i nær fremtid.

   

Tilbage til listen