Forrige recordNæste record  Sponsor for 1840 er Lindskov Communication  

Lindskov Communication løser alle typer kommunikationsopgaver, og kunderne spænder vidt – fra den lokale slagter over den landsdækkende brancheorganisation til den internationale, børsnoterede koncern.

Hos Lindskov behøver kunderne kun at henvende sig ét sted. Bureauets godt 20 ansatte er specialister, som med en bred palet af kompetencer leverer alle gængse typer kommunikationsrådgivning og produktion.

Bureauet ledes af bureaudirektør Catrine Eisenreich og Lars Lindskov. Ud over rådgivning og produktion afholder bureauet workshops og kan tilbyde foredrag, medietræning, krisehåndtering, politisk rådgivning, interessevaretagelse samt direktions- og bestyrelsesrådgivning. Bureauet har hovedkontor i Maglekilde Maskinfabrik for foden af Roskilde Domkirke og har herudover satellitkontorer i Odense og Aarhus. Lars Lindskov ejer endvidere Sivertsen Kommunikation ApS og PR Konsortiet ApS., som han valgte at købe og drive videre, da indehaver, tidligere redaktør af Dagbladet Roskilde, Carsten Sivertsen gik bort i 2017.

Parallelt med sine civile jobs har Lars Lindskov siden skoletiden været politisk aktiv og sidder i byrådet for de Konservative i Roskilde Kommune, hvor han i en årrække kørte parløb med og senere overtog posten fra Carsten Wichmann. Lars Lindskov er efter kommunalvalget i 2017 for endnu en periode blevet valgt som formand for Udvalget for Erhverv, Vækst og Globalisering.

Ved siden af sine politiske og civile gøremål har han siden 2009 været bestyrelsesformand for Jyllingehallerne og var i en periode også bestyrelsesformand for Roskilde Kongrescenter.

Lars Lindskov er samfundssproglig student fra Himmelev Gymnasium og har taget HMX fra Roskilde Handelsskole og Fona, hvor han stod i mesterlære hos den navnkundige Erik Hansen, der siden læretiden har været en stor inspiration for Lars Lindskov både i professionelt og politisk regi.

Lindskov Communication er nu et af Sjællands største kommunikationsbureauer, er medlem af Public Relations Branchen og har tiltrådt det internationale charter for høj etik i arbejdet. Lindskov Communication har en klar CSR-profil og har løbende personer i praktikforløb, ligesom bureauet har etableret flere seniorstillinger. Herudover er bureauet associeret medlem af DI Rådgiverne samt af Dansk HR, Dansk Iværksætterforening og den lokale Erhvervsforum Roskilde. Internationalt er Lindskov Communication en del af det verdensomspændende Comvort bureaunetværk, der består af flere end 80 ejerledede bureauer i mere end 50 lande.

Blandt kunderne er Boligselskabet Sjælland, Bøttcher Fog A/S, ComTeam A/S, Continental Dæk Danmark A/S, Coor Service Management A/S, Dansk Miljøforbedring A/S, Danske Bank A/S Roskilde afd., FB Gruppen A/S, Informationsteknik Scandinavia A/S, Klaus & Servants, LH Hockerup A/S, Moestrup Tømrer & Snedker, Slagter Frimann, Solrød Biogas A/S, SuperAsfalt A/S og Visma e-conomic A/S.

Om skiven og sponsorens valg

Fuglekongen fra 1840 var Kancelliraad Anders Pilegaard Jessen, der døde 1851 som ”Raadmand og Byskriver i Roskilde”. Skiven er valgt efter anbefaling fra skydebror Henrik Brandt, der har trukket analogien til Lars Lindskovs samfundsengagement blandt andet som konservativt medlem af Roskilde Byråd.

Besøg Lindskovs sponsorerede fuglekongeside ved at klikke på skiven.  

Besøg sponsorens hjemmeside ved at klikke på logoet: