Dresscode

Skydebrødrene skal møde op til den årlige fugleskydning, generalforsamlingen og årsafslutningen, iført lys ensfarvet skjorte, grå benklæder, slips og mørkeblå/sort blazer. Samme påklædning forventes ved den årlige nytårskur. Hvis ikke man har den eller kan finde det er det muligt at henvende sig til Tina Settrup i Mr. Monopol i Skomagergade 24. Hun ved lige hvad der skal bruges samt har det i (næsten) alle størrelser. Det er også muligt at opnå lidt rabat, når man køber dette til brug i vores selskab, hvis man huske at sige det er hertil.

Det påhviler ethvert medlem at bære selskabets emblem ved alle selskabets sammenkomster. En overtrædelse af dette koster en mulkt (bøde) på 20 kr. til mulktbøssen.

Emblemer for fuglekonge, kongeskytte, æresmedlem og bestyrelsesmedlem, skal ligeledes bæres ved selskabets sammenkomster. For undladelse af dette, fremgår der ikke nogen repressalier i vedtægterne.

Fuglekongen bærer fuglekongebåndet under fugleskydningen i det år, han afgår. Fuglekongebåndet må ikke bæres ved andre lejligheder, medmindre det er en særlig højtidelig handling, hvor bestyrelsen har givet tilladelse hertil.
Ingen andre end fuglekongen har ret til at bære fuglekongebåndet.

Monopol leverer påklædning til fugleskydningsselskabets arrangementer og giver 10 % rabat til skydebrødre. Spørg efter Tina, hun ved besked.

Læs mere ved at klikke på logoet: