Velkommen


Velkommen til Roskilde og Omegns Fugleskydningsselskabs hjemmeside, hvor du kan finde hovedparten af det kendte materiale om selskabets aktiviteter siden 1787.

De historiske informationer er gennem tiderne samlet og bearbejdet af bl.a. Roskilde Museum, Roskilde Lokalhistoriske Arkiv, Fugleskydningsselskabet og mange enkeltpersoner. Selskabet skylder en stor tak til alle for indsatsen gennem årene, og ikke mindst en tak for venlig bistand og opbakning i forbindelse med hjemmesidens etablering og ajourføring.

På denne hjemmeside er der ligeledes helt aktuel information - dels om selskabets planlagte aktiviteter samt referater af netop gennemførte aktiviteter, og dels anden form for relevant information til skydebrødrene.

Du har her adgang til en guldgrube af lokalhistoriske informationer, og det er vores håb, at alle interesserede vil bidrage til, at hjemmesiden udvikler sig dynamisk, både med hensyn til mængden af informationer og kvaliteten i indholdet, og alle former for bidrag er meget velkomne.

Hvis du vil i kontakt med hjemmesidens redaktør eller har spørgsmål om selskabet eller hjemmesiden skal du blot klikke her. Det samme gælder hvis du ønsker information om eventuelt medlemskab.