Forrige recordNæste record 16/02-2012 : Skiveskydning på Tjørnegårdskolen

Skiveskydning er den egentlige træning, hvor skytterne øver deres færdigheder. Når man læser i selskabets gamle protokoller fremgår det, at skiveskydning har været en del af selskabet gennem alle tider. De nuværende skiveskydninger afholdes på Roskilde Skytteforenings skydebaner ved Tjørnegårdskolen og har været afholdt der siden den 17. september 2009.
Tidligere i historien har skiveskydningerne været afholdt ugentligt og månedligt. I konsekvens af det hektiske liv, vi alle lever i dag, er skiveskydningen fastsat til fire gange årligt. Der afholdes skiveskydning den tredje torsdag i månederne januar, februar, september og oktober. Skiveskydningen starter kl. 18:30.
Denne film er fra skiveskydningen torsdag den 16. februar 2012, hvor 36 skytter deltog. Filmen viser en typisk aften hvor der foruden skydning er kortspil, kammeratligt samvær og spisning med en lille en til halsen.
Fotograferne var Kasper Nielsen og Henrik Brandt, der begge ligeledes stod for den endelige redigering af videomaterialet til den endelige film.