Forrige recordNæste record   Begyndende generationsskifte på redaktørposten

29. juli 2023

Redaktionsudvalget er blevet udvidet med et medlem, der på længere sigt forventes at bliver hjemmsideredaktør. Det nye medlem er Niels Juul Gregersen, der er selskabets yngste medlem.

Niels har gået på forfatterskole på Roskilde Bibliotek og har været medunderviser på tilsvarende på Lejre Bibliotek. Han har gennem en årrække bidraget til novellesamlingen ”Ved julelampens skær”, der er Danmarks ældste julehæfte med mere end 100 år bagen. Han har i sin korte tids som medlem udvist stor interesse for selskabet og deltaget maksimalt muligt i afholdte arrangementer.

Niels er tredje genaration af aktive skydebrødre i familien. Såvel farfar, Leif Nielsen som far, Kim Juel Gregersen er frivilligt aktive i selskabet. Alle tre generationer betragtes som "ordentlige" skytter. Der er grund til at tro, at hjemmesideredaktonen er i gode hænder i mange år fremover.

Jeg vil slå fast, at jeg ikke lige er på vej ud af svingdøren. Jeg kan godt have 10 år tilbage på ”pinden”. Når min tid er udrindet, skulle Niels gerne være klædt på til at stå på egne ben.

   

Tilbage til listen