Forrige recordNæste record   Retningslinjer for udsendelse af mindeord

14. juni 2020

Der har på det seneste været dialog i bestyrelsen, om retningslinjer for nyhedsbrev med mindeord for afdøde.
Hjemmesidens allerførste nyhedsbrev, den 12. september 2008 var mindeord for en afdød skydebror. Siden har det været fast kutyme at bringe mindeord, når en skydebror er gået bort. Tilsvarende bliver der bragt nyhedsbrev, når en udmeldt fuglekonge afgår ved døden. Det samme vil gøre sig gældende for øvrige i vores persongalleri. Det kan eksempelvis være kunstnere og VIP medlemmer.

I den nylige dialog har der været argumenter for at bringe mindeord for tidligere skydebrødre, hvis særlige forhold taler for dette. Redaktionen vil ikke påtage sig ansvaret for at tage den skelen. Ligeledes vil redaktionen ikke i samme omfang få viden, når mennesker uden for selskabet afgår ved døden.

På det seneste bestyrelsesmøde er det blevet besluttet, at redaktionen hidtidige retningslinjer bibeholdes. Der er dog intet til hinder for, at der bliver bragt mindeord for tidligere medlemmer, hvis ordene bliver skrevet og navngivet af et nuværende medlem af selskabet. Således er det muligt for skydebrødre at sende mindeord for tidligere skydebrødre til redaktionen, der så vil udsende disse som nyhedsbrev med indsenderen som tekstskriver.

   

Tilbage til listen