Forrige recordNæste record   Sponsorsider på hjemmesiden

19. maj 2010 

Det er nu muligt at tegne sponsoraftale for de enkelte års skiver på selskabets hjemmeside. Sponsoren får sin egen side på hjemmesiden, der kan åbnes fra en særskilt database og derudover har et direkte link fra den kongeside, der sponsoreres.

Sponsorsiderne er ikke til brug for markedsføring. Her har sponsoren mulighed for at fortælle en god historie om sit liv, sin virksomhed, sin ejendom eller andet. På den måde bliver hjemmesiden endnu mere dynamisk med flere gode vinkler på byens liv og historie. Sponsorsiden giver dog mulighed for et link til egen hjemmeside, således at sponsoren kan få sit kommercielle budskab frem til dem, der ønsker at gå videre til det. Men det er meget magtpåliggende, at selskabets hjemmeside bevarer sin etik og ikke bliver fyldt med reklamer, bannere og pop-up vinduer.

Regler og aftaledokument kan findes under ”Sponsoraftaler”.

Vi har på nuværende tidspunkt én sponsoraftale. Denne kan bruges som inspiration og kan ses under ”Sponsorer” og nederst på kongesiden for 1991.

Vi håber, at mange medlemmer og virksomheder uden for selskabet vil tage godt imod det nye tiltag, så vi kan få gode indtægter til vores museumskonto, der har til formål at tilbagekøbe og vedligeholde gamle skiver og andre klenodier.

   

Tilbage til listen