Forrige recordNæste record   Vi skal vel have nogle nye skydebrødre i år

31. maj 2021

Det er længe siden, vi har haft lejlighed til vores gode sammenkomster. Vi må glæde os over, at det ser ud til, at vi snart får noget, der ligner normale forhold.
Bestyrelsen har kunnet mødes to gange i maj. Senest var i går, da fuglekongen bød på den traditionelle frokost for bestyrelsen. Det var rigtig hyggeligt. Fuglekongen havde sørget for godt vejr, så vi kunne tilbringe nogle gode timer udendørs.
Ved gårdsdagens arrangement fik vi lejlighed til at besigtige den flotte fuglekongeskive, der vil blive indlemmet i vores historiske samling. Skydebrødrene har også god grund til at glæde sig over synet af denne.

Med raske skridt nærmer vi os årets generalforsamling om tre uger. Her skulle vi gerne have indballoteret nye skydebrødre. Dette er jo op til de nuværende skydebrødre at stå for dette. Vi kan vist roligt sige, at det ikke er væltet ind med kandidater. Skulle vi ikke gøre noget ved det?
Opfordringen er klar. Snak med din søn, din nabo, din fætter, din kollega, din gode ven eller et andet godt emne. Gør dit til at skaffe et nyt medlem til generalforsamlingen eller indskydningen, måske et nyt medlem til begge ballotationer. Optagelseskravene er ikke skrappe. Han skal være en hæderlig og uberygtet mand, som har bopæl eller virke i Roskilde Kommune, eller indtil 15 km fra kommunens til enhver tid registrerede centrum.
Optagelsesblanketten kan findes her. Husk, at redaktørerne altid er behjælpelige, hvis der skulle være behov for assistance.

Enig og ballot

   

Tilbage til listen