Forrige recordNæste record   Regnskab for 2020

5. maj 2021

Ingen kan med rimelighed klandre redaktionen for at tæppebanke skydebrødrene med nyhedsbreve. I dag er det to måneder, siden vi sidst udsendte et. Nu er det tid igen.

Her til aften var bestyrelsen samlet til møde. Alle har det fint og er ved godt mod. Som alle andre sukker vi efter normale tilstande, og der er da også håb forude.
Årets generalforsamling blev udsat grundet corona pandemien. Med de lysere udsigter, der er nu, arbejder vi på at få dette arrangement afviklet, ligesom der gøres overvejelser om fugleskydning. I øjeblikket er det for tidligt at melde noget ud.

I de stille tider har kassereren haft mulighed for at færdiggøre regnskabet for 2020, ligesom revisorerne har stået for revisionen. Opgaven er løst. Regnskabet vil blive præsenteret under årets generalforsamling, men kan nu nærlæses under Generalforsamling her på hjemmesiden. Det kræver medlemslogin at få adgang til disse.

Medlemmer, der mangler loginoplysninger, har flere muligheder. Man kan bestille de ønskede data i loginmodulet og få svar inden for et minut. Man kan også kontakte Henrik Brandt. Her må forventes lidt længere svartid.

Med udsigt både til generalforsamling og fugleskydning bliver det atter muligt at optage nye skydebrødre. Der er sikkert en del brave mænd i omegnen, der trænger til at komme ud i godt selskab. Skydebrødre opfordres til at overveje, om der skulle være gode kandidater i netværket.

Regnskab 2020 

   

Tilbage til listen