Forrige recordNæste record   Mindeord for John Pedersen

18. oktober 2019

Medlem af selskabet, John Pedersen, er afgået ved døden den 16. oktober 2019 efter kort tids sygdom. John blev 81 år gammel. John blev indballoteret i selskabet ved generalforsamlingen den 20. marts 1989 ved Bent Lyngbæk Christiansen som proponent.

John Pedersen var kendt i byen som "John Boston". Han var i mange år ejer af herreekviperingsforretningen Boston på Stændertorvet. Da selskabet havde fuglekongeskiver udstillet i Palæsamlingen, var det John, der havde iklædt de noble skydebrødre, der var udstillet i glasmontre.

John var et kendt ansigt i byen og vellidt, hvor han kom frem. Jeg nåede selv at kende ham i mere end 35 år.

Mindeord om John kan ikke gøres bedre, end Allan Ohms har gjort på Facebook. Jeg tillader mig at citere Allans ord her:

Min ven John Boston er død. Det ville han ikke. John havde appetit på livet. Han elskede Birte og ungerne. Han elskede Roskilde og resten af verden. John var et livstykke. Positiv og med et bankende hjerte. En personlighed privat og forretningsmæssigt. På den gode måde. Den ordentlige måde. Den gammeldags måde, som vi forhåbentlig kan se blive på mode igen.

Du bliver svær at undvære, kære John. Du var en vigtig del af “Roskilde”. Du har en evig plads i min erindring og i mit hjerte. Ungerne, mange, og med dem mig, skal nok passe på din livsledsagerske, Birte.

John Pedersen efterlader sig sin store kærlighed gennem mange år, Birte, samt børnene Jette og Jørgen. Bisættelsen fandt sted fra Gl. Vor Frue Kirke, Grønnegade, lørdag den 26. oktober kl. 14:00.

Æret være John Pedersen´s minde.

John_Boston_256

   

Tilbage til listen