Forrige recordNæste record   Husk at tilmelde dig til torskegilde

 

22. oktober 2018

Så nærmer årets sidste aktivitet i vores selskab sig, nemlig årets torskegilde. Det foregår onsdag den 7. november. Det er kl. 18.30 på Restaurant Håndværkeren. Menuen er ikke overraskende kogt torsk med tilbehør og derefter serveres pandekager med solbærrom.

Alle skytter, der har deltaget i mindst tre af årets fire skiveskydninger, bliver belønnet med ordensbånd (indtil man har 5 fugle i ordensbåndet) eller præmie. I 2017 blev Kim Juel Gregersen vinder af vandrepokalen. Da den ikke kan vindes to år i træk, er alle andre end Kim i spil til at tage denne med hjem i år.

Torskegildet er altid hyggeligt og ikke kun forbeholdt de aktive skytter. Alle skydebrødre opfordres til at møde op og få nogle hyggelige timer i godt selskab. Tilmelding sker på hjemmesiden eller ved at kontakte Steen K. Bager. Det skal ske senest søndag den 28. oktober.

Vi kan desværre i år ikke gentage de to sidste års succes med lotteri og dermed støtte museumskontoen. Men skulle nogle have lyst til at tegne et skivesponsorat er det altid meget velkomment. Bare tag fat i en fra bestyrelsen.

På gensyn til torskegildet.

   

Tilbage til listen