Forrige recordNæste record   Skiveskydning og fremlysning af et tabt emblem

20. oktober 2017

Ikke overrasket blev årets sidste skiveskydning, torsdag aften, den bedst besatte, omend den ikke nåede rekorden fra oktober 2016. I år mødte 37 skytter op mod 43 sidste år. En medårsag til de store fremmøder må nok være, at det er dagen hvor mulkten bliver slagtet, så fortæringen med dertil drikke ikke bliver af skytternes egne lommer.

De flotte fremmøder i oktober skal ses i lyset af, at det er ugen for efterårsferien hvor nogle skydebrødre er forhindret. I år var det således hjemmesidens redaktør, der glimrede ved sit fravær. På aftenen var det derfor æresmedlem, Per Handberg der tog notater til dette nyhedsbrev. I den forbindelse kan det nævnes, at Pers æresmedlemsside nu er klar og kan ses under "Galleri" og "Æresmedlemmer" eller ved at klikke her.

Skiveskydningerne er altid hyggelige, og en god lejlighed til at møde sine skydebrødre i afslappet atmosfære. Alt for mange har snydt sig selv for nogensinde at bruge et par timer i den mørke tid på Tjørnegårdskolen. Det kan anbefales, at lade 2018 være året at lægge vejen forbi.

Torsdag aftens vinder viste sig at være en sand mesterskytte der trådte i karakter. 39 point var sølle et fra "pladen fuld" - altså fire fuldtræffere.

Aftenens dygtigste skytter blev:

  • Preben Andersen med 39 point
  • Niels Quirin Hansen med 36 point
  • Jesper Amsinck med 36 point
  • Kurt Eg med 36 point

Ingen af de fire havde handicappoint fra tidligere skydninger. De tre førstnævnte modtog vinpræmier mens Kurt har sin tilgode til torskegildet.

Efter aftenens skiveskydning henlå en fugl uden bånd, altså selskabets emblem, på gulvet. Den uheldige kan ringe til Per Handberg på telefon 52750510.

Det næste og årets sidste arrangement i selskabet bliver torskegildet, onsdag den 1. november klokken 18:30 på Håndværkeren. Her er rigtige gode grunde til at møde op. Som sidste år bliver der afholdt amerikansk lotteri. Næsten surrealistisk bliver det med en endnu større præmiehylde end sidste år. Derudover er der i år et helt nyt og meget interessant tiltag. Mere om dette ved et kommende nyhedsbrev i næste uge. Lad dette være en cliffhanger. 

   

Tilbage til listen