Forrige recordNæste record   Reception på rådhuset

21. maj 2017

I anledning af, at alle selskabets skiver nu er ophængt til ære og pryd for offentligheden, blev der fredag afholdt en flot reception på rådhuset. Skydebrødre, sponsorer, donatorer og samarbejdspartnere var indbudt til festligheden.
Hjemmesidens redaktør var forhindret grundet uopsættelig aktivitet i Kina. Gode skydebrødre har bidraget med fotos og stemningsrapport fra dagen.

Formand Ebbe Overgaard bød velkommen og takkede borgmesteren, kommunen, museet, konservatorer, donatorer og sponsorer. I den anledning blev nævnt en ny og kedelig nyhed. Skiverne på rådhuset skal nedtages inden for en uge. Et ovenlysparti skal renoveres på grund af utætheder. Det er en midlertidig situation, og den kommende ophængning forventes at blive mere optimal end den nuværende. Efterfølgende talte borgmester Joy Mogensen om de mange sammenkomster, skiverne har medført, hvilket hun fandt, var hyggeligt. Samtidig talte hun om den historiske udvikling i byen, som fremgår af skivernes motiver. Hun takkede mange gange og ønskede tillykke med udstillingen.

Billeder fra dagen kan ses her. Tak til Henrik Birch, Henrik Dyrvig, Ove Christensen og Per Handberg.

   

Tilbage til listen