Forrige recordNæste record   Ã…rets begivenheder

3. januar 2010

Som nyeste tiltag på hjemmesiden er der nu lagt et arkiv ud der hedder "Årets begivenheder". Det er et særskilt arkiv til årets begivenheder under ”Fuglekonger og historie”, ligesom der på den enkelte kongeside er et link til det pågældende års begivenheder.
I årets begivenheder omtales nogle væsentlige begivenheder fra det pågældende år, og på denne måde udvides beskrivelsen af den tid, som fuglekongen og de øvrige skydebrødre levede i. Man kan kalde årets begivenheder for krønike.
Det kan være svært at afgøre og udvælge, hvad der er historisk og sigende for de enkelte år. Specielt i det nye årtusinde er informationsniveauet på internettet enormt, hvorved der i denne periode er en del data.
Som alt andet på hjemmesiden er det historiske arkiv ”levende” og kan til stadighed tilføres nye data, ligesom eksisterende data kan opdateres. Der er ingen tvivl om, at meget mangler, og andet kan virke overflødigt. Men det er min tro og mit håb, at arkivet giver et helhedsbillede af de enkelte år.
Som det er tilfældet med alle data på hjemmesiden, er det mit håb, at mange vil bidrage med oplysninger og data, der kan være med til at gøre hjemmesiden endnu bedre.

Alle skydebrødre ønskes et rigtig godt nytår. Jeg håber, at rigtig mange vil være med til at skyde året igang ved sæsonens første skiveskydning, den 21. januar på Tjørnegårdskolen.

   

Tilbage til listen