Forrige recordNæste record   Torskegilde med nyt tiltag

27. oktober 2016

Så er det på onsdag, den 2. november, vi holder det årlige torskegilde på Håndværkeren. Foruden den traditionelle fisk er der øl, brændevin eller vand til at skylle ned med, alt efter, hvad hjertet begærer. Afslutningsvis bliver der serveret pandekager med solbærrom.

Skydebrødre, der har deltaget i mindst tre af årets fire skiveskydninger, bliver belønnet med ordensbånd eller præmie. Den skarpeste skytte fra året får æren af at overtage vandrepokalen fra Kim Juel Gregersen. Da reglerne ikke giver mulighed for at have pokalen to år i træk, må Kim finde noget andet til kaminhylden det næste år.

Foruden penge til restauratøren er det en rigtig god idé at have en ekstra 100 kroneseddel med i portemonnæen. Som noget helt nyt afholdes amerikansk lotteri den aften, og der er rigtig mange flotte præmier på højkant. Blandt hjemmesidens sponsorer og fra nogle af byens virksomheder har vi modtaget de flotte præmier som sponsorater. Der er ikke færre end 51 præmier til en samlet værdi af 10.000 kr. på højkant. Der er præmie på mere end hvert andet lod, så man kan let få et overskud ved at købe lodder.
Overskuddet af det amerikanske lotteri går til Museumskontoen og dermed til støtte for konserveringsprojektet af de malede skiver. Præmielisten kan se her.

På gensyn til en hyggelig aften.

  

  

  

  

   

Tilbage til listen