Forrige recordNæste record   Mindeord for Tommy Petersen

16. februar 2016

Medlem af selskabet, malermester Tommy Johannes Petersen, er afgået ved døden den 13. februar 2016, knap 63 år gammel.
Tommy Petersen blev optaget i selskabet ved generalforsamlingen den 16. marts 1998. Som proponent stod Per Handberg.

Tommy Petersens bisættelse finder sted fra Roskilde Domkirke, fredag den 19. februar, klokken 14.00.

Æret være Tommy Petersens minde.


Tommy Petersen stod i 2004 som proponent for den senere fuglekonge, Carsten Helge Nielsen, der giver sine mindeord for en nær ven således:

Min ven Tommy er ikke mere. Malermester Tommy Johannes Petersen, har måttet opgive den ulige kamp imod kræften kun 62 år gammel. Jeg mødte Tommy første gang i 1978 i Håndboldklubben ROAR. Et møde, der udviklede sig til et livslangt venskab. Tommy var oprindeligt udlært bager. Han har også haft påbegyndt en tjeneruddannelse, været murerarbejdsmand, samt arbejdsmand på Christian Hansens laboratorium i Roskilde. Foruden alt dette har han også lige været en tur på søfartsskole. Men for ca. 30 år siden, fandt Tommy på det, der skulle blive hans livsgerning. Han ville være malermester. Hænderne var jo rigtigt skruet på, og talegaverne i orden. Det har altid været Tommys helt store styrke at kunne tale med andre mennesker - høj som lav. Så hen over årene fik Tommy skabt en stor virksomhed med mange ansatte. Varebilerne med hans navn som logo, blev et dagligt syn i Roskildes bybillede.

Tommy var et meget generøst menneske. Han var utroligt optaget af, at de mennesker han satte pris på, skulle have det bedst muligt. ”Nu må vi ikke glemme hyggen” var nok hans mest brugte sætning.
Tommy vil blive ufatteligt savnet. Ikke mindst af vennerne i VML, ”Verdens mindste loge”. Ikke mindst af alle vennerne fra stamstedet Mulle Rudi, hvor Tommy altid stod forrest i køen, når der skulle gives en omgang. Ikke mindst af vennerne fra Tennisklubben, af vennerne i billardforeningen ”Den røde bal”, af vennerne i Roskilde og Omegns FugIeskydningsselskab … ja af ALLE Tommys venner - og vi er mange. Men selvfølgelig allermest af hans hustru Benedikte, og hans tre sønner Nikolaj, Nichlas og Andreas. For dem er savnet naturligvis det største, og det er dem, vi alle samler tankerne om i denne svære tid.

ÆRET VÆRE TOMMYS MINDE

Carsten Helge Nielsen

   

Tilbage til listen