Forrige recordNæste record   Atter skiveskydning og igen et flot sponsorat

18. september 2014

Så blev det atter tid til skiveskydning på Tjørnegårdskolen. Her til aften mødte 28 skydebrødre op til efterårets første arrangement i selskabet. Dette til trods for, at en del skydebrødre ikke havde modtaget det seneste nyhedsbrev fra i søndags. Forhåbentligt var dette en enlig svale, ellers ligger der her en opgave til hjemmesidens webmaster.

Som altid var aftenens arrangement hyggeligt og fornøjeligt. Alle gik hjem med mætte maver og uden tørstens væmmelige kvaler. Aftenens skarpeste skytte var vores gode advokat og historiker Bertil Jacobi, der fik 35 point i den afsluttende skydning. Dette hjalp dog ikke den træfsikre herre, da han efter tidligere flotte præstationer havde tre handicappoint med sig. Aftenens resultat blev herefter:

  • Poul Bunk-Jensen 34 med point
  • Jørgen Herholdt med 33 point
  • Jørgen Ypkendanz med 33 point

Selskabets formand, Ebbe Overgård, kunne under spisningen glæde de fremmødte med, at de sidste skiver - fra sponsorater fra Stryhns Holding - nu var kommet tilbage fra konservering. Samtidig blev det kundgjort, at vi har modtaget endnu et meget flot sponsorat. Brand af 1848 Fond har ydet os 50.000 kr. til det gode arbejde. Sponsoratet er kommet til veje ved initiativ fra Per Handberg, der har taget kontakt til manufakturhandler Peter Müller.

Der skal herfra lyde en stor anerkendelse af Pers initiativ. Flere skydebrødre har tidligere banet vej til flotte sponsorater til vores ædle formål. Lad dette være et en opfordring til andre om at se muligheder i eget netværk.
Selskabets skiver er kulturhistoriske klenodier for byen og omegnen. Skiverne har gennem mange år trængt til en opdatering. Dette sker i disse år, og ambitionen er at gøre arbejdet færdig inden for en overskuelig årrække Dette kan kun ske, hvis vi modtager de penge, der skal til.

   

Tilbage til listen