Forrige recordNæste record   Mon vi kan lave et hattrick?

25.  januar 2014

To års flot medlemstilgang har sat en stopper for flere års faldende medlemstal. I 2012 og 2013 fik vi henholdsvis ti og ni nye skydebrødre ved de to balloteringer. Ved årsskiftet var vi 235 skydebrødre. Det er mange år siden, selskabet har haft sådan en størrelse. Spørgsmålet er, om vi skal lave et vaskeægte hattrick, omend succeskriteriet ikke nødvendigvis er i samme størrelsesorden som i de forrige år. Som en papegøje vil jeg gentage mig selv fra de to sidste års nyhedsbreve i januar: 

Snak med din søn, din nabo, din fætter, din kollega, din gode ven eller et andet godt emne. Gør dit til at skaffe et nyt medlem til marts eller juni, måske et nyt medlem til begge balloteringer. Optagelseskravene er ikke skrappe. Han skal være en hæderlig og uberygtet mand, som har bopæl eller virke i Roskilde Kommune, eller indtil 15 km fra kommunens til enhver tid registrerede centrum.

Næste ballotering er ved generalforsamlingen den 10. marts. Du kan hente optagelsesblanketten her, ligesom du kan oprette din kandidat direkte på hjemmesiden under de særlige medlemssider. Her kræves, at man er logget ind.

   

Tilbage til listen