Forrige recordNæste record   Hakon Meinertz fuglekonge i garderforeningen og nyhedsbrevsjubil├Žum

7. juli 2012

Lørdag den 30. juni blev der afholdt fugleskydning i Gl. Roskilde Amts Garderforening. Sandelig om ikke vores gode skydebror Hakon Meinertz blev kåret til fuglekonge. Der skal herfra lyde et stort tillykke.

Her i vores jubilæumsår har vi med dette nyhedsbrev også et lille jubilæum. Dette nyhedsbrev er nr. 200 siden det første så dagens lys den 12. september 2008. Der er således i gennemsnit udkommet et om ugen.
Nyhedsbrevene er muligheden for alle til at orientere sig om, hvad der sker i selskabet. Det kræver ingen login at læse dem, så de er offentligt tilgængelige.

Som en servicefunktion modtager de fleste skydebrødre en mail hver gang, der er udkommet et nyhedsbrev. Det er der mange der er glade for. Der er også nogle, der finder disse mail er til irritation. Sådan er de ikke ment. Det står alle skydebrødre frit for at framelde sig mail om nyhedsbreve. Man skal blot kontakte mig. Herefter kan man selv orientere sig fra tid til anden under "Nyhedsbreve".

Framelder man sig mail om nyhedsbreve, vil man alligevel modtage mail om fugleskydning og generalforsamling m.v. efter bestyrelsens beslutning.

   

Tilbage til listen