Forrige recordNæste record   Generalforsamling

9. marts 2009

I aften blev den årlige generalforsamling afholdt på Restauration Håndværkeren. Omkring 40 skydebrødre var mødt op til et, som altid, hyggeligt og vellykket arrangement.

Generalforsamlingen blev afviklet efter dagsorden. Som dirigent blev valgt Ebbe Lous.

Formanden aflagde sin beretning, og kassereren fremlagde det reviderede regnskab. Begge dele blev godkendt uden bemærkninger. Der var ikke fremkommet nogle forslag til behandling på generalforsamlingen.

Bestyrelsesmedlemmerne Per Handberg, Henrik Enig og Viggo Kanding blev alle genvalgt for to år. Bestyrelsessuppleanterne Steen Kofoed Bager og Teit Christiansen blev genvalgt for et år. Revisor Gunnar Løgstrup Poulsen blev genvalgt for to år, og revisorsuppleant Lars Glint genvalgt for et år.
Endelig blev fanebærer Dan Rasmus Petersen og fanebærersuppleant Henrik Brandt, begge genvalgt for et år.

Under "eventuelt" fremkom Preben "Skrald" Nielsen med et forslag om at få lavet en folder, om selskabet og skiverne, på dansk, engelsk og tysk, til brug for gæster på Roskilde Museum.
Bestyrelsen noterede sig forslaget, mens Bennie Hansen oplyste, at museet gik med samme tanker.

Formanden lykønskede Bennie Hansen og oplyste, at denne netop på generalforsamlingsdagen havde 25 års jubilæum som bestyrelsesmedlem. Dette blev efter Bennies ønske ikke markeret, udover et bifald fra skydebrødrene.
Redaktionen tillader sig at korrigere Bennies jubilæumsdato. Ifølge protokollen blev Bennie valgt ind i bestyrelsen på generalforsamlingen den 19. marts 1984. Vi sender herfra et stort tillykke.

Efter den formelle generalforsamling var der som sædvanlig indballotering. Otte nye skydebrødre og en genindballotering blev alle godkendt af de tilstedeværende medlemmer.

Herefter præsenterede Henrik Brandt selskabets hjemmeside, som Martin Wegeberg fremviste på et stort lærred. Der var stor tilfredshed med resultatet.

Aftenen blev som altid afsluttet med det traditionelle måltid ledsaget af øl og brændevin. Æresmedlem Holger Olsen mødte op og gav sin hyldest til selskabet og formanden.

Se billederne fra generalforsamlingen her.

Det næste arrangement i selskabet er indskydning af rifler samt ballotering mandag den 6. juli kl. 18.30 i Restaurant Håndværkerens have.

   

Tilbage til listen